Maart = bijna voorjaar......toch??
Hier weer een bericht uit de Canadian Rockies!
Het is inmiddels 10 maart en dat betekent dat ik nog 2,5 week heb hier. Bij maart denk ik: voorzichtig aan richting de lente met lekker weer. Nou; het heeft hier eergisteren mega gesneeuwd! Het was echt een expeditie om van de weg naar mijn hut te komen en de deur van mijn hut was ingesneeuwd. Het grappige is dat die Canadezen gewoon in een korte broek gaan lopen als de zon schijnt. Of het dan daarbij ook vriest maakt ze niet uit. Of ze willen gewoon hun tatoos showen, dan kan ook want die hebben ze ook bijna allemaal. Maar goed, ik dwaal af.....
In de tussentijd heb ik goed kunnen werken. Ik ben weer met een nieuw stuk bezig. Een 6/4 voor degene die dat wat zegt. Een erg leuke groove al zeg ik het zelf

Vorige week donderdag naar Calgary geweest. Dat is zo 2uur rijden vanaf Banff. Ik mocht de auto van mijn roommate Chris lenen, dus dat was erg aardig. Nederlanders denken bij Calgary natuurlijk meteen aan de ijsbaan en aan Yvonne van Gennip. En terecht! Maar daar is wat Calgary betreft dan ook meteen alles mee gezegd. Een erg saaie stad, maar goed. Ik was er even uit na 3 weken in Banff. Douglas, mijn squashmaat omschreef Calgary erg doeltreffend: 'The nice thing about Calgary is that it is near the mountains. But you're already in the mountains, so why go to Calgary?'
Tijdens de heavy sneeuwval waren Douglas en ik aan het squashen en we hadden besloten om eind deze week de Sulphur mountain te gaan beklimmen. Door de sneeuw moeten we dat nog maar even uitstellen.
Eergisteren tijdens diezelfde sneeuwval na het squashen naar een huiskamerconcert geweest waar Catherine een concert gaf met zang, gitaar en zelfgemaakte instrumenten, haardvuur, kaarsen, koffie en thee en een groot raam met de prachtige vallende en zich opstapelende sneeuw op de achtergrond. Was top!
De komende weken komen er meer projecten aan. Ik ga meewerken aan concerten van Terri (blokfluit en live electronics), Kevin, mijn eigen concert. Eventueel (hopelijk) nog wat opnemen en nog wat inzingen voor Douglas die zijn eigen project heeft wat weer een hele andere stijlrichting is.
Genoeg te doen dus!
Bedankt voor alle reacties tot nu toe! Erg leuk om te lezen dat er zo veel mensen geïnteresseerd zijn. Thanks!
Groeten uit Banff,
Norbert
Een moet de eerste zijn. Gaaf hoor al die ervaringen. Geniet, veel plezier en veel succes.
Gr Rinske
Het gaat natuurlijk om de muziek maar zoals je dat huiskamerconcert met de vallende sneeuwvlokjes omschrijft....Hmmmm maar is de kerstboom ook al weer!!
geil
Hey N,
Goed om te horen dat je het naar je zin hebt. Ik hoop dat je ook wat inspiratie opdoet voor TRIODUO, want dat is natuurlijk pas écht muziek !!
Groeten en nog veel plezier, Roy
6/4 is een concept...
Ha norbert,
supergaaf om al je verhalen te lezen, ongetwijfeld zullen ze nog veel mooier zijn als je ze straks verteld, we zijn benieuwd. Geniet nog even van de laatste 2 weken daar en denk maar niet dat er bij ons in maart geen sneeuw kan vallen.
Groetjes Raymond en christel
super tof dat je het daar zo naar je zin hebt!
Geniet nog van je tijd daar en alle projecten! Ik ben toe aan de lente!
groet,
Simon
ik ben nog steeds jaloers.........nogmaals zucht.........
Misschien moeten we concluderen dat de gemiddelde Canadees stoerder is dan de gemiddelde Nederlander............
Succes nog even en geniet van al dat moois!!
Groet`n