Norbert.reismee.nl

Laatste week Banff

De laatste.......

Overmorgen staat mijn vlucht gepland en er heerst hier een algehele sfeer van melancholie en mensen die er nog alles uit willen halen wat erin zit. Het gevolg is 4 concerten per dag omdat iedereen wil spelen waar hij/zij aan gewerkt heeft in Banff. En een ander gevolg is dat we bijna dagelijks met zijn allen in de kroeg zitten waardoor ik vandaag mijn squashafspraak van 12uur gemist heb omdat ik nog sliep...schaam schaam....

Ik had wel een goede reden om uit te slapen. Gisteren was mijn concert. We hadden de zaal omgebouwd in een soort van jazzclub (zie foto's) en die sfeer sprak erg aan. Het concert ging erg goed en werd ook erg goed ontvangen waar ik erg blij mee ben. Ik heb wat nieuw materiaal kunnen spelen waar ik erg blij mee ben. Het hele concert is opgenomen, dus ik zal het 1 en ander online zetten tegen de tijd dat ik het ontvangen heb (dat wordt waarschijnlijk april).

Op de dag van mijn vorige bericht begon de gewoonte om met zijn allen lang te blijven hangen en het nodige te consumeren.... Ruth (schrijfster) nodigde ons uit voor een party in haar Cabin (een luxe versie van onze hutten). Daar werd het erg laat. De volgende dag gingen we met zijn 8en de Sulphur mountain beklimmen. Iedereen liep de 1ste 20min te klagen en iedereen had een zonnebril op. Was best komisch! Maar het was een goede therapie! Het was een prachtige tocht met een fantastisch uitzicht op de top (zie foto's). Nadat we met de gondola weer naar beneden waren gegaan zijn we nog met zijn 4en naar de Hot Springs geweest om een uur rond te hangen in een buitenbad van 39graden. Helemaal top!

Verder heb ik hier Daniel Kirk ontmoet. Hij is visual artist en we hebben een idee voor samenwerking. Een soort van live performance met improvisatie met daarbij een soort animatiefilm waarbij beide op elkaar kunnen reageren. Filmmuziek achtig dus, maar dan zonder vaste vorm, waardoor er ter plekke gecommuniceerd wordt. Erg leuk. Ook erg veel werk, maar hier gaan we eens aan verder werken als ik weer in Nederland ben.

Morgen vertrekt de helft van onze groep en 's avonds hebben we het standaard vrijdag concert met daarna de afsluiting van de residency, dus vanavond op tijd naar bed want dat zal er morgen wel niet van komen!

Gedurende mijn verblijf hier heb ik erg veel reacties gehad op deze blog. Daar wil ik iedereen heel erg voor bedanken! Echt te gek.

Ik zal, wanneer ik alles bij elkaar heb, de verschillende opnames waarin ik heb meegewerkt online zetten op mijn site www.norbertkogging.nl en jullie hiervan op de hoogte brengen. Mocht je de komende tijd zin hebben om een keer te komen luisteren naar mijn band of een ander optreden. Je bent van harte welkom! Ook hiervoor kun je kijken op mijn site: www.norbertkogging.nl/agenda

Bedankt voor de balngstelling!

Groeten Norbert

Sjoerd

Hey norbert, top dat het je dan toch eindelijk is gelukt om die berg te beklimmen! :)

Ben benieuwd naar de opnames van je concert, in ieder geval zien we je weer spelen met Pasen!

Roy

heey Noppie, goeie terugreis!

Vond het super om je verhalen te leze siejoe in Holland!!

Susanne

Hoi Norbert,

Leuk dat we je belevenissen hebben kunnen meelezen!
Alvast een goede terugreis gewenst.

Groetjes Susanne

Karsten

Ha Junior!
Mooie foto's. Ik wil ook naar Canada en muziek maken en bergbeklimmen en wiskey drinken en... ik moet weer aan het werk... Geniet vanavond nog ff!!! En een goede terugreis!!
Grtz.

Dave

He kroegtijger,

"Een soort van live performance met improvisatie met daarbij een soort animatiefilm waarbij beide op elkaar kunnen reageren. Filmmuziek achtig dus, maar dan zonder vaste vorm, waardoor er ter plekke gecommuniceerd wordt."

Waarom leg je het zo uitgebreid uit? Denk je dat ik het anders niet begrijp ofzo?:-)

Goeie vlucht! Zien mekaar snel!

Bob

Nice!

Jan de Leeuw/ Haagsche Peper

Ik had je het gezegd... Hot Springs is erg lekker. Goed om te lezen dat je een mooie tijd daar hebt gehad. Succes dadelijk in Nederland. Kijk thuis eens op www.oaprecords.com. Wellicht is je werk goed om daarop uit te brengen.

Gr.

Jan

Erik

Ben erg benieuwd naar je concert. En wat een mooie creatieve ideeën daar.
wawawiewa!

Aloys

Goeje vlucht!
Ben benieuwd naar alle resultaten.
Zie, hoor, spreek je.

Chris

Hoi Norbert,

Zo te lezen goed vol te houden in Canada, wat zal dit een mooie ervaring voor je zijn. Goeie reis naar Nederland en we zien elkaar!
Groet Chris

Rinske

Hey Norbert, Geniet nog heel even en dan weer veilig thuis komen.

Gr Rinske